ناردونه

من عاشق کیک هویجم. به نظرم از کیک های خوشمزه دنیاس.خودم دستورشو گرفتم و درست کردم خیلی خوب شدوخوبی اش اینه که دستورش اینقدر دقیقه که خوب در میاد.واسه همین دوست دارم لذت این کیک رو با دوستام تو عید شریک شم.دستورشو میذارم اینجا

مواد لازم

۲ عدد هویج بزرگ رنده شده که ریز رنده شده باشد.

۱۵۰ گرم کره یا مارگارین

۲ عدد تخم مرغ

۲ دسی لیتر شکر

۱ قاشق چای خوری وانیل

خیلی کم زعفران

نصف قاشق چای خوری نمک

۳.۵ دسی لیتر آرد سفید

۲ قاشق چای خوری بیکینگ پودر

 

مواد لازم برای خامه روی کیک

۲ دسی لیتر خاکه قند

۲۵ گرم کره

۶۰ گرم پنیر فیلادلفیای ساده

دستور پخت...

کره را آب میکنیم میذاریم خنک شه.تخم مرغ و شکر را میزنیم باهم تا زمانی که سفید شه و کف کنه.زیاد به هم نزنیم تا پف کیک نخوابه

وانیل و زعفران و نمک و هویج رنده شده و کره آب شده را اضافه میکنیم و با چنگال میزنیم تا قاطی بشن. آرد و بیکینگ پودر را اضافه میکنیم و آرام هم میزنیم.

فالب را چرب میکنیم و پودر نان سوخاری را کف آن میریزیم و بعد قالب را می تکانیم تا اضافی آن برود.مایع را میریزیم توی قالب.فر را قبلا روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد گذاشتیم تا گرم شود.مایع را میریزیم و کیک را میذاریم تو فر به مدت ۴۰ دقیقه طبقه وسط در حالیکه از بالا و پائین حرارت بزنه.بعد کیک را میذاریم خنک بشه.

برای کرم روی کیک پنیر و خاکه قند و کره را با هم قاطی میکنیم که نرم بشه . کیک که خنک شد کرم را میمالیم روش.

 

بعد چائی رو دم میکنیم و کیک رو میزنیم تو رگ....

نوش جان

 

+ نوشته شده در  شنبه سوم فروردین 1387ساعت 15:32  توسط ناردونه  |